Davidsen massage

Behandling

Jeg anvender fysiurgisk massage. Det er en dybdegående oliebaseret helkropsmassage, med fokus på de områder, hvor du oplever flest spændinger eller smerter. Massagen bliver brugt både til forebyggelse, nydelse og behandling. Under massagen benytter jeg mig af forskellige massageteknikker, som bliver tilpasset dine behov.

Den første behandling begynder med en grundig samtale, hvor jeg danner mig et indtryk af det problem som du henvender dig med. Jeg spørger altid ind til symptomer og sygdomshistorie. Dernæst undersøger jeg de områder, hvor du har smerter, nedsat bevægelighed eller andre gener, for at afgøre, hvor problemerne er og hvor meget tryk områderne kan klare.

For at udføre behandlingen, er det i et vist omfang nødvendigt at du klæder dig af. Du vil dog altid beholde trusser/shorts på. Den del af kroppen, som ikke skal masseres, dækkes med et håndklæde.

For at hjælpe dig bedst muligt til at slappe af, sætter jeg beroligende baggrundsmusik på under massagen.

Efter behandlingen kan du opleve træthed, så sørg for at slappe godt af resten af dagen. Kroppen udskiller også affaldsstoffer efter massage og det er derfor vigtigt at du drikker rigeligt med vand efter behandlingen.